จูเลีย โรเบิตส์

จูเลีย โรเบิตส์ เป็นนักแสดงและผู้อำนวยการสร้างภาพยนตร์ชาวอเมริกัน ได้รับการยกย่องให้เป็นนักแสดงหญิงอันดับต้น ๆ ของวงการภาพยนตร์ฮอลลีวูดและมีชื่อเสียงจากผลงานภาพยนตร์ของเขา ผู้หญิงออกดอกในปี 1990 ทำรายได้ 464 ล้านเหรียญทั่วโลก และเป็นภาพยนตร์โรแมนติกคอมเมดี้ที่ทำรายได้มากที่สุดจนถึงปัจจุบัน

จูเลียโรเบิร์ตยังเป็นนักแสดงหญิงที่ได้รับค่าตอบแทนสูงสุดตั้งแต่ปี 1990 ถึงต้นปี 2000 ผู้หญิงเบ่งบานในปี 2533 ที่ 3 แสนดอลลาร์สหรัฐ

แต่หลังจากความสำเร็จของภาพยนตร์เรื่องนี้การต่อรองของเธอก็พุ่งสูงขึ้น ในปี 2003 ค่าใช้จ่ายของเธอในการแสดง Mona Lisa Smile – 25 ล้านเหรียญในชีวิตที่เหมือนฝัน และนอกจากนี้ค่าใช้จ่ายของภาพยนตร์ทุกเรื่องที่เธอแสดงก็อยู่ที่ประมาณ 170 ล้านเหรียญสหรัฐ

จูเลีย โรเบิตส์ เป็นนักแสดงที่มีใบหน้าหวาน ถือเป็นนักแสดงหญิงที่มีเสน่ห์ที่สุดในยุค 1990 และยังคงแสดงในภาพยนตร์ฮอลลีวูดมากว่า 30 ปี นิตยสาร People เคยจัดอันดับให้ Julia โรเบิร์ตส์เป็นผู้หญิงที่สวยที่สุดในโลก 5 สมัย เธอยังเป็นลุงของ Emma Roberts นักร้องและนักแสดงที่มีผลงานในซีรีส์และภาพยนตร์มากมาย ทั้งสองได้แสดงภาพยนตร์ร่วมกันในเรื่องหวานวันรักโลก

จูเลีย โรเบิตส์

Julia Fiona Roberts is an American film actress and producer. Recognized as a top actress in the Hollywood film industry Is famous for his film. Women bloomed in 1990, earning $ 464 million worldwide. And is a romantic comedy movie that has the most income to date

Julia Roberts was also the highest paid actress from the 1990s to the early 2000s. A woman blooming in 1990 at 3 hundred thousand US dollars

But after the success of the film, her bargain skyrocketed. In 2003, her cost for acting Mona Lisa Smile – $ 25 million in dreamlike life. And, plus the cost of every film she starred in, it is approximately US $ 170 million.

Julia Roberts is an actress with a sweet face. It was considered the most glamorous actress of the 1990s and has continued to feature in Hollywood films for over 30 years. People magazine previously rated Julia. Roberts is the most beautiful woman in the world five times. She is also the uncle of Emma Roberts, a singer and actress who has worked in many series and movies. The two have starred in a film together in the sweet story of the world love day.

ติดตามได้ที่ >>>> คลิ๊กกก <<<<

สาระเพิ่มเติมได้ที่ ufabet GOogle