โดนัลด์ ทรัมป์

ผู้คนอยากรู้ว่าถ้าย้อนเวลากลับไป โดนัลด์ทรัมป์ ผู้นำที่ทำเนียบขาวของทำเนียบขาว จะยังคงสั่งให้กองทัพสหรัฐฯใช้โดรนเพื่อสังหารผู้นำทางทหารที่สำคัญของอิหร่านนายพล Gosem Sulaimani เมื่อเขาเรียนรู้ Saw วุ่นวายที่เกิดขึ้น

เป็นแนวโน้มที่เปลี่ยนแปลงอย่างรวดเร็วของสถานการณ์ด้านสิ่งแวดล้อมเกินความคาดหมายของนักวิเคราะห์การเมืองระหว่างประเทศ เน้นการแบ่งแยกในสังคมการเมืองของสหรัฐอเมริกาและมุมมองแบบอเมริกันของทรัมป์และการตัดสินใจของพวกเขาเช่นกัน

มีคนไม่มากที่จะรู้ และรับทราบความสำคัญของนายพลสุไลมานีเพราะเขาเป็นทหารที่ได้รับการยอมรับอย่างมากจากชาวอิหร่านและอิรักเป็นบุคคลที่มีอิทธิพลต่อการตัดสินใจทางการเมืองทางทหารเป็นผู้นำในการปฏิบัติการพิเศษนอกประเทศ

เป็นบุคคลที่สำคัญอันดับ 2 ของอิหร่าน ผู้คนยอมรับนับถือและเชื่อ

เป็นเครื่องมือสำคัญในการรวบรวมนักรบ Shi’ite ในอิรักในการต่อสู้กับความก้าวหน้าของกองกำลัง ISIS ในอิรัก จนกว่าจะสามารถตอบโต้การเปลี่ยนแปลงสถานการณ์ทำให้ ISIS ถอนตัวจากอิรักและแพ้ในการต่อสู้ทั้งในซีเรียและอิรักในระดับฮีโร่

ผลพวงทำให้ทรัมป์ไม่สามารถควบคุมสถานการณ์ได้ จนถึงจุดที่พยายามจะไม่สูญเสียศูนย์โดยอ้างว่าการสังหารชาวสุไลมานินั้นจะเป็นการตัดไฟออกจากสายลม ไม่ได้วางแผนที่จะฆ่าทหารและชาวอเมริกันอีกครั้ง แต่นั่นเป็นอันตรายที่อันตรายที่แทบจะไม่น่าเชื่อ

อิหร่านถือว่าการกระทำของสหรัฐเป็นการประกาศสงครามดังนั้นมันจะต้อง “ตอบโต้” โดยกองทัพสหรัฐในฐานะเป้าหมายและสหรัฐอเมริกาได้กำหนดเป้าหมายไว้ที่ 52 คะแนนรวมถึงแหล่งวัฒนธรรมในอิหร่านที่ถูกทำลาย “เร็วและโกรธ”

โดนัลด์ ทรัมป์

โดนัลด์ ทรัมป์

People want to know that If going back in time, Donald Trump, the White House’s dashing leader. Will still order the United States Army Use the drones to kill the important military leader of Iran, General Gosem Sulaimani, when he learns Saw chaos that ensued

Is a fast-changing trend of environmental situations Beyond the expectations of international political analysts. Emphasizing the divisions in the US political society And the American perspective of Trump and their decisions too

There are not many people yet to know. And acknowledge the importance of Mr. Pol Sulaimani Because he was a soldier that was very accepted by Iranians and Iraqis Is an influential figure in military politics decisions, is the leader of special operations outside the country

Is the 2nd most important person in Iran. People accept, respect and believe.

Is an important engine for gathering Shi’ite warriors in Iraq in the fight against the advancement of ISIS forces in Iraq. Until able to counterattack Changing the situation caused ISIS to withdraw from Iraq and lose in battle, both in Syria and Iraq at the hero level.

The aftermath made Trump unable to control the situation. To the point of trying not to lose zero The claim that the killing of the Sulaimani was to cut off the fire from the wind. Not planning to kill soldiers and Americans again But that is a dangerous danger that is almost impossible to believe.

Iran considers US actions Is a declaration of war Therefore, it must be “retaliated” by the US military as a target and the United States has set a target of 52 points, including cultural sources in Iran for destruction. “Fast and furious”

ติดตามสาระเพิ่มเติมได้ที่นี่ >>>>คลิ๊ก<<<<

สาระเพิ่มเติม : Google

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *