ส้มเช้ง สามช่า

ประวัติของ ส้มเช้ง สามช่า เริ่มอาชีพการแสดงด้วยการแสดงลิเกให้กับ “คณะครื้นเครง เท่ง เถิดเทิง” ซึ่งเป็นกลุ่มของเท่งเทิดเทิง ต่อมาเขาได้รับเชิญให้แสดงในฐานะนักแสดงในตอนจบของแก๊ง 3 ชา ของ บริษัท Workpoint Entertainer ครั้งที่ 3 บริษัท บันเทิง จำกัด (มหาชน)

เมื่อวันที่ 7 มิถุนายน 2000 จากนั้นเข้าร่วมในฐานะนักแสดงที่สนับสนุนระหว่างละครโทรทัศน์หลายครั้งในนามของส้มโอ นั่นเป็นจุดเปลี่ยนและการเปลี่ยนอาชีพของเธอให้ดีขึ้น เมื่อได้รับโอกาสที่ยอดเยี่ยมจากภูมิปัญญา Nirandkun ได้รับการแสดงละครในโปรแกรมกับ หม่ำ จ๊กมก, เท่ง เถิดเทิง และโหน่ง ชะชะช่า และโหน่ง ชาช่าช๊า ถาวรในเดือนมกราคม 2002

และใช้ชื่อของอุตสาหกรรมว่าเป็นส้มซาชาสามชาที่มีความสามารถต่าง ๆ ตลกที่เรียกว่าใบหน้าที่ตายแล้วรวมถึงรูปลักษณ์และความสูง 172 ซม. ทำให้ส้มเฉิงจำไม่ได้จนกลายเป็นผู้หญิงตลกในที่สุด

ส้มเช้ง สามช่า

The history of Som Cheng Sam Cha began his acting career by acting in a musical drama for

“Faculty of Delightful Teng Thoeng Tom” which is a group of Thoeng Thoeng Thoeng Later

he was invited to act as an actor at the end of the 3rd Workpoint Entertainer Gang 3 Tea Entertainment Company Public Company Limited.

On June 7, 2000, then participated as a supporting actor during several television dramas on behalf of Pomelo. That was a turning point and changing her career for the better.

Upon receiving a wonderful opportunity from wisdom, Nirandkun was given a drama in the program with Mam Jok Kam, Teng Thoit, and Nong Cha Cha Cha and Nong Cha Cha Cha Thorn in January 2002.

And using the industry name as Sacha oranges, three teas with various talents.

Funny, called the dead face, including the appearance and height of 172 cm, makes Orange Cheng so unrecognizable to become a woman. Funny in the end.

ติดตามสาระเพิ่มเติมได้ที่นี่ >>>>คลิ๊ก<<<<

สาระเพิ่มเติม : Google

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *